karas

Alla inlägg under maj 2015

Av Karolina - 15 maj 2015 21:37

Skulle jag ha lagt till ett "jao" där i slutet av rubriken? Med tanke på att man är en liten fjortis på fjorton år va, haha.
Nä men vi är på tåget mot jag vet inte vad, fuck them all städer liksom. Sunnebo, Arvinge eller whatever. Vi ska iaf till Helsingborg. Eller HOPPAS det. Gud, i början av resan blev jag lite åksjuk, mådde så himla dåligt. I samma stund pressade mig mamma att äta hennes hemlagade ris och kyckling, men nej tack liksom. Men sen blev det betydligt bättre och jag fick iaf lite näring i mig. I slutändan råkade min muffins som jag köpte på bistron ramla på nåt konstigt sätt, så jag försökte ta upp den men plötslig kom hela matlådan med ris över mig. Så vi fick städa lite, värst svinstian haha. Vi ska snart av för ett byte i Arvinge. Ses sen, puss! :*

Av Karolina - 15 maj 2015 16:48

Hej på er!
Här hemma hos oss är det packing för fulla muggar som gäller. Allting ligger huller om buller och jag vet inte ens vad som ska tas med, det är bokstavligen kaos. Men jag försöker så gott jag kan.
Vi har ju aldrig varit i Helsingborg eller Skåne överhuvudtaget, så irriga och virriga som vi är vet vi inte ens vart busstationen i Helsingborg ligger som ska ta oss till stationen där hotellet ligger. Hade jag inte kollat på Facebook-sidan där all information stod till de tävlande hade vi nog inte ens klivit på bussen och då hade vi övernattat på tågstationen. Vilket inte skulle varit så kul. Haha.
Tills nästa inlägg kommer upp bjuder jag på en text som kanske kommer hjälpa kvinnor som män och tjejer som killar att hanen aning om hur det andra könet tänker.
(Ger all cred till den som skrev texten.()

Av Karolina - 12 maj 2015 22:26

Sorry för den här dåliga uppdateringen, men jag har verkligen fullt upp ända tills nästa vecka. Jag har haft min dansträning flera gånger förra och denna veckan, jag har nämligen en stor tävling (SM) i Helsingborg (Helsingborg Arena) Så vi kommer ta tåget dit vilket kommer ta ca. 5-6 timmar och då är vi framme typ 23:00 (på fredag). Det var lite svårt att hitta hotell nära arenan dels för att allting var upptaget pga de andra deltagarna och dels för att... attans vad dyrt det är! Det är liksom Helsingborg, kom igen?! Innan jag visste vart Helsingborg låg trodde jag den låg nära Malmö, alltså båda ligger ju i Skåne. Så därför tänkte jag besöka Rosengård, ni vet, Lasermannen. Haha. Men det kommer inte bli av, det är för långt till Malmö. Så jag har en väldigt stor utflykt att se framemot! Haha.


Just det. Vad tycker ni om min kimono? Den var väldigt lyckad tycker jag, det är nämligen min mamma som har sytt den. Det tog mindre än en halvtimme att sy den, det är en enda tygbit, bara några sömmar som ska sys lite här och där sen är den klar. Prova sy en om ni har en symaskin, det är väldigt inne med kimono i år med. Så sparar ni pengar och kan göra den hur personlig som helst, win win!

Av Karolina - 11 maj 2015 01:49

Då ska vi se hur många steg jag tagit idag...
Ajajaj, 8 steg. Rekord ju! 8 steg från sängen till badkaret. Måste ha slagit rekord!
Hahah, nä men jag vart helt död i fredags. Visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen, ville bara lägga mig ner på marken varsomhelst och bara sova ut. Sova ut, för det hade jag inte gjort på en hel vecka. Antingen var jag upptagen med dans, läxor eller vänner. Så jag däckade direkt på kvällen och sov mina förtjänade timmar. Jag bestämde mig att lördagen skulle vara en stay-in-bed-day så jag gnagade på en serie. Attans vas skönt det var. Idag har jag inte heller gjort nånting förutom att ta ett långt bad och göra lite av mina läxor mot kvällen fast det gick inte så bra. Haha.
Måndagen väntar på oss nu. Men håll ut, det är ju bara till på onsdag vi är i skolan! Torsdag och fredag är vi lediga. Nej, nu måste jag somna. Puss, hörs imorgon! :*

Av Karolina - 4 maj 2015 22:09

Wow wow wow, look at that username... Hah, jag slösurfade lite på min surfplatta och då googlade jag på "165 hässelby" och tydligen var det en film som också hette så. Ni vet, i Stockholm brukar man kalla orter för deras postkod, exempelvis 163 = Rinkeby, 164 = Kista, and the list goes on.
But that username tho ;)
(Ja, nu är jag lite "nattgalen" så som jag alltid brukar vara innan jag går och lägger mog, haha)

Presentation


Haha, skoja bara. Den här bloggen är visst fancy. Här skriver jag om det jag älskar mest. Shoppa, resa och träna. Och också lite livshändelser. KONTAKT:
info.karolinal@gmail.com
INSTAGRAM: karalaso

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Vll du skriva ett inlägg på min blogg?


Ovido - Quiz & Flashcards