karas

Alla inlägg den 13 april 2015

Av Karolina - 13 april 2015 17:04

Hur många timmar sov jag inatt då? 4 timmar. Och gissa vad? Jag är pigg som bara den! Haha. Väldigt konstigt :P
På tal om något helt annat. Det lustiga vädret nämligen. Jag vaknade, det var soligt. När jag åt frukost regnade det. När jag var i skolan sken solen. När jag gick hem regnade det. Och innan jag skulle kliva ur tåget slutade det regna och det var återigen soligt. Liksom?
Okej okej, jag vet att det är aprilväder men det här är inte klokt alltså. Liksom vad ska man ha på sig?!?
Men ändå tycker jag om det här vädret på nåt sätt. Det är så himla vårigt och fint (okej, det här hör inte på nåt sätt ihop med regnet, men det gör det för mig :P). Jag har väldigt goda minnen från aprilmånaderna.
Och på tal om något helt annat så shoppade jag lite efter skolan. Fan vad jag älskar att köpa underkläder! Skulle mina pengar vara oändliga skulle jag alltid ha spenderat majoriteten av pengarna på underkläder.
Ärligt talat känner jag mig som en dyslexiunge, för det här inlägget hör inte alls ihop med bilden (okej, 1/4). Haha. Nä men jag hade ingen aning om hur jag skulle lägga till bilden och jag ville ju skriva om min kärlek till aprilvädret. Så det fick bli ett inlägg.

Av Karolina - 13 april 2015 01:10

Fan vad jag hatar att göra det här. Att sätta på väckarklockan igen. Det är det sämsta med slutet av alla lov. Okej kanske det näst sämsta för det sämsta är ju att lovet tar slut. Haha.
Och att man inte kan somna dagen innan skolan efter ett lov. Jag lovar alltid mig själv att gå och lägga mig innan tolv på loven för att undvika att förstöra min dygnsrytm, MEN DET BLIR ALDRIG AV!!! Jag hittar alltid nåt spännande att hålla på eller så slösurfar jag vid min iPad och vill sova men jag är för lat för att lägga den åt sidan. Alltså fatta vad lat? Haha.

Presentation


Haha, skoja bara. Den här bloggen är visst fancy. Här skriver jag om det jag älskar mest. Shoppa, resa och träna. Och också lite livshändelser. KONTAKT:
info.karolinal@gmail.com
INSTAGRAM: karalaso

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Vll du skriva ett inlägg på min blogg?


Ovido - Quiz & Flashcards